Menu

Onko nyt kattoremontin aika?

selmok kotitalousvahennys

Suomen vaativissa olosuhteissa katto ja sen rakenteet ovat kovilla. Lumi ja jää voivat vaurioittaa uuttakin kattoa, joten katon kunnon säännöllinen tarkistaminen on tarpeen vähintään vuosittain.

Lue lisää

Peltikatto

selmok peltikatto 2

Pelti on kestävä, kevyt ja moni-ilmeinen katemateriaali. Perinteinen konesaumakatto, profiilipeltikatto, tiilikuvioinen muotolevykatto tai konesaumakattoa muistuttava lukkosaumakatto. Peltiä löytyy jo valmiiksi usean värisenä. Ota yhteys tai pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella.

Tiilikatto

selmok tiilikatto

Tiilikatto on kaunis, kestävä ja äänetön. Kattotiilien laadussa on vaihtelua ja tiilet saattavat rikkoutua, joten katon kunnon seuraaminen on tärkeää. Samoin läpivientien kunnossa voi olla ongelmia. Onko tiilikattosi sammaloitunut? Epäiletkö tiilien kuntoa? Ota yhteys. Teemme kattokartoituksen, tarkistamme rakenteet ja saat tarjouksen. Uusi tiilikatto oikein tehtynä kestää taas vuosikymmeniä.

Kattoturvatuotteet

selmok kattoturvatuotteet

Turvallisuusvaatimukset edellyttävät katolla liikkumiselle turvallisia tikkaita ja kulkusiltoja. Lumiesteet estävät kattolumien vaarallisen putoamisen ja samalla suojaavat kattorakenteita.

RALA patevyys     selmok tilaajavastuu     suomen vahvimmat